Despre Noi

De 17 ani onoram traditia romaneasca in confectii

Compania LIMAROM 2000 activeaza neintrerupt pe piata din Romania – si de curand pe piata din UE – in domeniul confectiilor si serviciilor de imprimare prin serigrafie si broderie pentru confectii textile. Suntem o societate cu capital integral romanesc, fondata de antreprenorii Maria si Liviu Ionescu, cu o viziune pentru viitor care ne-a ajutat sa crestem prin seriozitate si competitivitate, investitii tehnologice, instruirea permanenta a echipei si respect fata de clienti.

In fiecare zi demonstram ca producatorii romani de textile sunt partenerii potriviti pentru orice exigente

LIMAROM 2000 realizeaza in unitatile sale de productie confectii textile (imbracaminte si echipament de lucru), servicii de imprimare (serigrafie) si broderie.

Am investit intr-o linie tehnologica moderna formata din 18 masini de cusut lineare, 5 triplock-uri (cu 2, 3 si 5 fire), 2 uberdeck-uri, 1 masina de butoniere, 1 masina de cheite, 16 masini de brodat electronice (cu 8-15 capete si 5-12 culori), 1 masina rotativa de serigrafie cu 6 capete,1 tunel de uscare si 1 presa pentru termotransfer.

2.500 de echipamente de lucru, 10.000 de imprimerii / luna, 1.600 de broderii / zi

Ne mandrim cu clienti de renume din toate categoriile, de la institutii ale statului pana la societati comerciale si companii multinationale din diverse domenii. Ne reprezinta o echipa de oameni muncitori, preturile competitive, calitatea dovedita in mii de comenzi livrate catre clientii care au revenit pentru a colabora cu noi. Va invitam sa ne cunoasteti si va promitem o colaborare profesionala de cel mai inalt nivel.