Sigle Brodate

Limarom 2000 are o traditie de peste 18 ani in activitatea de realizare broderie de buna calitate pe diverse materiale. In cadrul activitatii noastre am inclus si realizarea de sigle brodate pe diverse echipamente. Ne adresam firmelor care doresc personalizarea echipamentelor intr-o modalitate deosebita. 

Pentru a realiza sigle brodate de cea mai buna calitate, dispunem de mijloace de productie moderne. Oferim boderie pe diverse obiecte promotionale sau pentru echipamentele angajatilor dumneavoastra. Datorita materialelor folosite la broderie cat si masinor de prodat performante, am reusit sa ne ridicam la nivelul exigentelor tuturor clientilor. 

Domeniile in care va oferim sigle brodate sunt diverse: fast food-uri, cluburi sportive, restaurante, hoteluri, service auto, tricouri, firme paza si protectie, clinici medicale, spitale, gradinite, etc. Echipa noastra dispune si de softuri speciale pentru proiectarea broderiei pentru sigle. Va asteptam sa consultati intreaga noastra oferta si sa plasati o comanda prin modalitatile disponibile.