Serigrafie

10.000 de serigrafii pe luna – un singur furnizor de calitate maxima – LIMAROM 2000

Acum aproape 15 ani am achizitionat primul echipament de imprimare prin serigrafie, iar astazi ne mandrim cu o linie automatizata, cu tunel de uscare rapida si presa de termotransfer care ne ofera sa lucram la o capacitate de pana la 10.000 de serigrafieri pe luna. Din acest punct de vedere LIMAROM 2000 este unul dintre cei mai importanti furnizori de pe piata, executand cu succes comenzi de volume mari pentru clienti importanti din tara si strainatate.

Textile si obiecte personalizate serigrafiate ireprosabil

Calitatea serigrafiei este esentiala pentru ca imprimeul sa nu se deterioreze dupa cateva spalari ale echipamentului sau produsului textil. Cunoastem foarte bine acest aspect fiind la randul nostru producatori de echipamente textile pentru care realizam si serviciile de imprimare.

Cere o oferta de pret

CERE O OFERTA ONLINE SI VEI PRIMI O ESTIMARE IN MAXIM 24 de ore

Daca serigrafia este varianta care asigura un cost mai scazut si o rapiditate mai mare de productie in raport cu broderia, noi tratam cu seriozitate si exigenta proprie fiecare comanda, pentru ca am reusit sa crestem multumita clientilor care au decis sa revina la noi datorita calitatii si preturilor.

Imprima prin serigrafie cu Limarom pentru ca imaginea ta sa dureze

Realizam personalizari obiecte promotionale, serigrafie sau imprimerie tricouri, serigrafie echipament sportiv, serigrafie echipament de lucru, serigrafie sau imprimare echipament sau costume medicale, sau echipamente de lucru pentru restaurante, precum si orice alte solicitari ne adresati.

Cele mai apreciate produse de serigrafie ale noastre sunt:

  • Serigrafie / imprimare pe echipamente sportive;
  • Serigrafie / imprimare pe tricouri;
  • Serigrafie / imprimare pe ecusoane;
  • Serigrafie / imprimare pe echipamente de lucru de orice tip;